2013年5月5日日曜日

端午の節句、子供の日... ,and Cinco De Mayo

今日は子供の日。
ぶさいくですが、鯉のぼりのケーキ作ってみました。
ケーキの真ん中はカスタードクリーム。外は生クリームと季節の果物。
見た目はちょっと、アレレレレ~って感じですが、味のほうはまあまあなんですよ。
子供たちがケーキだ~って騒いでいる間に、Cinco De Mayoにちなんで、Tacoサラダとフローズンマルガリータを作りました。Happy Cinco De Mayo! ¡Salud (Tacoサラダより、マルガリータの方が大きいのは錯覚ではありません。)

May 5th is the Children's Day.
I made a carp fish cake.  Don't you worry it doesn't taste like fish at all.
It's a vanilla cake with custard in the middle with whipped cream outside.
He didn't turn out so pretty as I was sipping on Frozen Margarita while I was decorating the cake.  As today is also Cinco De Mayo, the dinner was Frozen Margarita with Taco Salad.
(It's not an illusion that Margarita is looks bigger than the Taco Salad).


##koinoboricake  @*tangonosekku#
##cincodemayo  @#magarita
##Tequila ##milagro ##tacosalad


0 件のコメント:

コメントを投稿