去年は渋めにカウボーイパンプキンをカーブしましたが、
今年はお茶目なスノーマンパンプキンをカービング!
勿論、種オーブンでローストして、ビールのおつまみに!
材料は、分量1カップの種につき、バター大さじ1杯、シーズニングソルト1振り、ガーリックパウダー1振り、カイアンペッパー少々。 先ず、1カップの種を液状に溶かしたバターと一緒にボール入れ、よく混ぜ合わせます。 それに、シーズニングソルト、ガーリックパウダー、カイアンペッパーをふり掛け、再び混ぜ合わせます。148℃のオーブンで40分焼いて、出来上がりで す。
We carved a cute little snowman pumpkin this year!
The pumpkin seeds are roasted in the oven for 1 cup of pumpkin seeds with 1 table spoon of butter, 1 dash of seasoning salt, 1 dash of garlic power, and a couple pinches of cayenne pepper powder for 40 min with 295 degree. It's so good eating them with ice cold beer!
材料は、分量1カップの種につき、バター大さじ1杯、シーズニングソルト1振り、ガーリックパウダー1振り、カイアンペッパー少々。 先ず、1カップの種を液状に溶かしたバターと一緒にボール入れ、よく混ぜ合わせます。 それに、シーズニングソルト、ガーリックパウダー、カイアンペッパーをふり掛け、再び混ぜ合わせます。148℃のオーブンで40分焼いて、出来上がりで す。
We carved a cute little snowman pumpkin this year!
The pumpkin seeds are roasted in the oven for 1 cup of pumpkin seeds with 1 table spoon of butter, 1 dash of seasoning salt, 1 dash of garlic power, and a couple pinches of cayenne pepper powder for 40 min with 295 degree. It's so good eating them with ice cold beer!
0 件のコメント:
コメントを投稿