2013年2月26日火曜日

CREAM PAN Japonaise Bakery & Cafe

行き始めたら止まらなくなる、大好きなパン屋さんへ、また行ってしまいました。

ここのクリームパン(冷蔵要のクリームが中にふんわかふわ ふわ~と詰まってるんです。)は勿論、苺やバナナののっかったデーニッシュ、揚げきな粉パン、ミルククリームバゲット、栗庵デイニッシュ、サツマイモデイニッシュ、レーズン食パン、黒ゴマ食パン、カレーパン、焼きそばパン、挙げる と切がないほど、美味しいパンが勢ぞろいのべーカーリーなんです。
 
中国、台湾系のベーカリーも、アンパンやクリームパンの結構美味しいものを出しているけど、何故かパンの外側が、油でギトギトなんです。しっとり感を残し ながら、さっくり感も味わえる、そしてメロンパンのようなトップのコーティングも味わえてしまう、そんなクリームパンは、この辺りではCREAM PANさんでしか手に入りません。




 Once you start going to this bakery, it's so hard to stop going.  Their bread is just that good!
Their "Cream Pan" is "The BEST" around without a doubt!  The list of all my favorite breads at CREAM PAN is endless.


学校で使われていた椅子、天上からぶら下がる素朴なライト、レトロなアイスチェスとの植木鉢などで飾られた店内。 美味しいコーヒーとパンでゆっくりと寛いできました。

The items like chairs from public school, the lighting fixtures hanging from the ceiling, and ice chest used as a planter inside of the bakery makes me want to spend all my morning hours there.  I spend my time just enough to finish 2 cups of coffee with "a few" of my favorite breads this morning.

0 件のコメント:

コメントを投稿